(Online) Momlife counseling

Wat is mijn werkwijze?

Ik werk online! Mocht je een traject met mij willen doorlopen dan stuur ik je een link op van een online omgeving waar we in alle rust kunnen praten. Er zijn een aantal voordelen die mij hebben doen beslissen mijn counseling sessies online aan te bieden.

De voordelen voor je als cliënt:

  • Aan oplossingen werken binnen je eigen vertrouwde omgeving

Je denkt er aan de stap naar de hulpverlening te nemen. Maar toch zie je er gigantisch tegenop om naar de praktijk van de hulpverlener te gaan, daar plaats te nemen en dan je levensverhaal te bespreken. Bij online counseling zit je aan je eigen keukentafel, met je eigen kopje koffie., de kat of hond komt even gedag zeggen, kortom je voelt je thuis. Als je zelf op je gemak bent kun je ook vrijuit praten.

  • De drempel wordt verlaagd

Het blijft voor veel mensen een grotere stap om hulp te zoeken voor psychische klachten. Als je niet lekker in je vel zit of je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan dan is de stap naar de huisarts vaak erg lastig. Je hoeft naar mij alleen een mail te sturen en het contact is gelegd.

  • Je bent er minder tijd aan ” kwijt” (de reistijd vervalt)

Voor mensen in de huidige tijd is het steeds lastiger tijd te vinden om naar een counselor toe te gaan. Mensen werken fulltime en hebben geen gaatje in hun agenda om een gesprek met een counselor in te plannen. Je bent al tijd kwijt om er naartoe te gaan. Moet je misschien verantwoorden naar je werkgever waarom je weg moet. We kunnen samen kijken wanneer een gesprek je goed uitkomt.

  • Woon je in het buitenland? Dan is het ook geen probleem om op deze manier Nederlandstalige counseling te kunnen krijgen.

De voordelen voor mij als hulpverlener

Het geeft mij als hulpverlener heel veel ruimte om mijn werk zo effectief te kunnen doen. Ik kan mijn werk overal uitvoeren en het maakt dus niet uit waar in mijn laptop openklap. Natuurlijk garandeer ik wel dat het altijd ergens zou zijn waar ik je privacy garandeer, of op kantoor thuis, of op kantoor op mijn werk. Verder kan ik erg efficiënt met de tijd omgaan en heb ik dus alle tijd voor je.

× Kan ik je helpen?

Vind jij het tijd voor een beetje aandacht voor jezelf?
Maak dan een afspraak!