(Online) Momlife counseling

Wat is counseling?

Een counselor biedt vooral een luisterend oor. Een counselor geeft jou optimaal de mogelijkheid om na te denken over wat je precies voelt en waarom je doet zoals je doet en denkt zoals je denkt! Doordat de counselor diep op je emoties ingaat, komt er een diepere laag zichtbaar van waar bepaalde emoties en gedragingen vandaan komen. Een counselor gaat uit van het zelf genezend vermogen van een cliënt. Je komt door de juiste begeleiding zelf tot oplossingen en bepaalde inzichten. Ik gebruik dus jouw eigen kracht en creativiteit om verder te komen in jouw proces.

Ik werk als counselor met psychisch gezonde mensen. Als er een psychiatrische aandoening bij jouw is vastgesteld, verwijs ik je door naar een psycholoog. Zij zijn opgeleid om je nog beter te kunnen ondersteunen.

De duur van een counseling sessie kan verschillende. Ieder mens is verschillend en we weten niet van tevoren hoe de gesprekken gaan lopen. Gemiddeld duurt een geheel traject ongeveer 5/6 gesprekken. Omdat ik denk dat je met 5 a 6 gesprekken het beste resultaat behaald bied ik deze hoeveelheid alleen in mijn traject aan. Mochten er andere wensen zijn dan hoor ik het graag en kunnen we een passende oplossing vinden. 

 

× Kan ik je helpen?